iphone

Problem med iPhone-batterier är ofta ett stort klagomål hos användare. Medan problemen fortsätter är vissa procedurer ineffektiva som folk testar för att förlänga battertitiden. I längden vill vi ju att våra iPhones ska vara mer hållbara så att dom kan upprätthålla timmar eller rent av dagar av användning. Alla iOS-buggarna är enligt uppgifter orsaken till att batteri till iPhone är kortare än konkurenternas.

Här kommer lite tips för  effektivt batterisparande för din iPhone.

Batteri Tips För Din Iphone Du Borde Komma Ihåg

iphone

Lågenergi Läge

I en YouTube-video som laddats upp av MacRumors tisdagen den 11 maj är den första metoden genom att aktivera låg-effektläge på din Iphone. Läget öppnas automatiskt när enheten kommer under en viss procent på batteriet. Genom den nya automatiseringen kan du fritt justera önskad procentandel för din iPhone.

Optimerad Batteriladdning

Nästa är att optimera batteriladdningen. Enligt videon hjälper din dagliga batteriladdningsrutin dig att avgöra vilken typ av lösning som ska adresseras till problemet. För att aktivera detta, gå till inställningarna och leta efter “Batterihälsa.” Efter att ha hittat det kan du aktivera “Optimerad batteriladdning” för din telefon, rapporterar Techietec.

80% Regeln

80% -regeln är bokstavligen vad denna process handlar om. Det föreslår att när din iPhone når 80% eller högre, laddar du INTE. Som en tumregel ska du INTE låta din iPhone ladda hela natten om du fortfarande har tillräckligt med batteri.

iOS Tjuvdrar Ström Via En Bugg

Ett av de största problemen som iOS-användare möter är problemet med att den tjuvdrar ström. Dom flesta har otillräcklig kunskap om de appar som kan påverka telefonen negativt i strömväg. Den enklaste lösningen är att helt enkelt starta om din iPhone så att den är fräsch åtminstone ett tag. Se till att göra den här processen minst en gång i veckan.

Använd Alltid Wi-Fi

Även om det är ganska ironiskt att wifi-läget låter oss spara mer batteri, så är faktum att LTE-läget är det som använder en större del av din iPhones batteri. Att öppna ditt Wi-Fi sparar mycket energi för din telefon.

Slå Av Platstjänster När Du Kan

Platstjänster kan vara till hjälp för användarna, men gradvis kommer du att märka att din iPhone kämpar för att ladda på grund av detta. Att stänga av onödiga platsavkänningsappar kan hjälpa dig att förlänga din iPhones batteritid.

Använd Mindre App-notifikationer och Vibrationer

Ibland kan många appar täppa till din iPhone för att sakta ner laddningen. Vissa appar öppnas utan ditt samtycke och de kan bidra till att telefonens batteri snabbt sjunker. Att stänga dem alla kan vara till nytta för din iPhone. Å andra sidan kan du också stänga av vibrationerna eftersom de också tömmer batteriet snabbt.

Autouppdateringar och Dark Mode

Har du upplevt en plötslig automatisk uppdatering av en av dina appar? Det kan vara i form av en snabb uppgradering som kan vara skadlig för enhetens batteri. Stäng bara av dem för att sluta ta emot uppdateringar. Du kan också använda “Mörkt läge” för att minska batteriets tömning.

Slå Av Raise To Wake

Att gå till inställningar kan lösa det här problemet. Med tiden kan ljusstyrkan på din skärm påverka din iPhones batteri. För att stänga av den här funktionen, gå till inställningarna och gå till “Display and Brightness”. Slå av “Raise to Wake” för att minska batterianvändningen.

 

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *