Nya Huawei P50 började ryktas först i Jaunari i år vilket pekar på att den antagligen kommer att ha 5G-Teknologi. Den nästan 17 centimeter långa telefonen har varit i blickfånget ända sedan ryktena om den började spridas. Enlight nya avslöjanden så ska den komma ut i Senare halvan av Maj eller i Juni i år.

Vi har kollat på dom bilder som finns på modellen än så länge och tycker dom har en ganska klumpig design på kamerorna. Vem vet företaget kanske har en specifik anledning varför dom har valt den här designen.

Här kommer lite avslöjanden om den nya Huawei P50 mobiltelefonen.

Huawei P50 Nya Avslöjanden Pekar Ut Kamerorna

(Foto: Digital Chat Station från Weibo)

När det kommer till prestanda är Huaweikameror överlägsna. Den här gången är folk inte lika imponerade av vad som sägs i chatfforum och sociala media Världen över. Frågan är om Huawei har en baktanke med designen och kommer överraska oss alla?

En del tycker bilderna på den senaste kameradesignen är ovanlig men dom flesta tycker den är rätt ut skrattretande.

Det var i Mars som bilderna på Huawei P50’s kameradesign började diskuteras, många har funderat över cirkelpositioneringen av kamerorna men det som stod ut var folks jämförelser med ett vägguttag eller ett gristryne.

Man tror att designen av Huawei P50 Pro kommer vara annorlunda än vanliga P50 då Pro modellen sägs ha 5st bildsensorer, en av dom sägs vara Sony IMX800.

Huawei P50 Ryktade Färger och Specifikationer

(Foto: 差评帝 från Weibo)

Enligt en Gizchina-artikel som är en annan avslöjare av Huaweis nya P50 specifikationer så kommer den finnas i svart och vitt utförande. P50’n (156.7 x 74 x 8.3 mm) kommer även vara större än sin föregångare P40 (148.9 x 71.06 x 8.5 mm).

Ryktet säger även att Huaweis nya P50 kommer använda sig av Kirin 9000 chipset. Det är ett chip kompatibelt med användande av 5G och ska tydligen vara optimal för just det och flera multi-tasking program.

Inte nog med det den kommer att ha en åttakärnig arkitektur med 4st små 2.05 GHz kärnor, tre 2.54 GHz A77-kärnor och en stor 3.13 GHz Cortex  A77.

En 24-kärnig Mali G78 GPU påstås även sitta i nya Huawei P50.  Det blir spännande att se vad som faktiskt kommer ut. Stämmer dom här specifikationerna blir det verkligen nått för Apple och Samsung att bita i.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *